Zatím není nic a report ze StreetCulture Sessions

Dlouho nebylo nic. Po vydání Epigona jsem se uložil k zimnímu spánku. Doháním diplomku, což je asi největší nápor. Taky potřebuju nadejchat novej vzduch a napsat nový songy. Ty starý sice nahraný nemám, ale rád bych je nahrál – do toho ovšem klidně psát nový. Proč ne.

Po několika měsících nehrání jsem 27. ledna zahrál na StreetCulture Sessions. Jako nebylo to úplně v pohodě. Prsty mě bolely, protože jsme na kytaru 2 měsíce nesáhnul a to prsty změknou. Zpívalo se mi taky hrozně. Hlasivky zakrněly a do toho nastoupila rýmička. Samozřejmě obligátní vrstva výmluv. Výsledek je takovej, že jsem nepodal zrovna vynikající pěveckej výkon, ale údajně to posloužilo noisovějšímu pojetí písničkářství. Sakra! Ten svůj zvukovej výraz musim dotáhnout. Aby to znělo, tak jak má!

04 Emozpěv by VecerJinehoFolku

Pokud se mi podaří dokončit diplomku, moc rád bych si časem sehnal nový vybavení a začal víc nahrávat. Jenom úplně nevim, jakou cestou se vydat – jestli natočit akustický demo a nebo zase kapelní. Po vydání Epigona jsem v tom měl jasno – nikdy více! Jenže pár lidí se toho chytlo a líbí se jim to a já si zase pohrávám s myšlenkou udělat něco elektrickýho, něco špinavýho. Jenže nehrát ten materiál živě je vo ničem.. Takže? Uvidíme..